Betalen

Betaalmogelijkheden

Veilig online winkelen vinden wij heel belangrijk. Daarom heeft Loungesetdiscounter.nl een ThuisWinkel Keurmerk, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. De Consumentenbond ondersteunt dit keurmerk en laat u zien dat u veilig online kunt winkelen en betalen bij Loungesetdiscounter.nl. Wij bieden u vier gemakkelijke manieren van betalen: via iDEAL, vooruitbetaling, onder rembours of in de winkel. U kiest zelf wat u het meest prettig vindt. U betaalt aan Tuinmeubelland Web B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Loungesetdiscounter.nl.nl staat.

Met iDEAL betaalt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Loungesetdiscounter.nl.nl. U rekent in uw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door uw eigen bank, het is niet voor niets de meest populaire betaalmethode in Nederland. U hoeft ook geen account aan te maken, omdat u dus betaalt via uw bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL. U betaalt aan Tuinmeubelland Web B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Loungesetdiscounter.nl.nl staat.

 iDEAL wordt ondersteund door:

 ABN AMRO            ASN Bank           SNS Bank           ING           Van Lanschot Bankiers
                               
   Bunq           Rabobank           Triodos Bank  Knab  SNS Regio bank

Voordelen:

 • snelle levering van uw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij ons op de rekening staat;
 • u betaalt aan Tuinmeubelland Web B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Loungesetdiscounter.nl.nl staat.
 • uw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;
 • uw bestelling is direct betaald.

Betalen via Overboeken
Wanneer je graag de betaling voor jouw bestelling per handmatige overboeking wil betalen is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor gebruik je de onderstaande gegevens:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • Onder vermelding van je: Naam, ordernummer en postcode
 • Loungesetdiscounter valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Creditcard betalingen

Het is mogelijk om met creditcard te betalen. Loungesetdiscounter.nl brengt geen toeslag over het aankoopbedrag in rekening. 

PayPay betalingen
Via PayPal betaalt u uw online bestelling door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. U kunt afrekenen met de Paypal-app, via uw mobiel en tablet. U kunt uw bestellingen op Loungesetdiscounter.nl afrekenen met PayPal, u heeft dan wel een PayPal account nodig. U kunt hier meer lezen over Paypal.

Let op! Voor het afrekenen van de order met Paypal brengt Loungesetdiscounter.nl een toeslag van 1,25% over het aankoopbedrag in rekening. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht om een deel van de betaalkosten voor Loungesetdiscounter.nl te dekken. Wilt u dit liever niet? Kies dan voor een andere betaaloptie, zoals: iDEAL of vooruitbetalen.

Verzending onder rembours
Wilt u bij de chauffeur betalen met pin, kies dan voor uw bestelling onder rembours ontvangen. Er komen bij deze verzendmogelijkheid wel extra kosten bij. Deze bedragen voor bestelling binnen Nederland € 10,-. Het is helaas niet mogelijk om onder rembours naar het buitenland te verzenden.

In de winkel
In enkele gevallen kunt u uw bestelling ophalen in de winkel. U kunt daar op de volgende manieren betalen:

 • Pin
 • Credit card
 • Contant

Bekijk de openingstijden wanneer u bij ons terecht kunt. Let op: wanneer u een order online plaatst en kiest voor de optie 'afhalen', dan benaderen wij u voor een afhaalafspraak.


Betalen vanuit het buitenland

Wanneer u niet in Nederland woont en de betaling voor uw bestelling in orde wilt maken, kan dit eenvoudig via internet bankieren. Hierbij heeft u het IBAN en BIC nummer nodig van onze bank, die vindt u hieronder:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • BIC nummer: SNSBNL2A 
 • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
 • u betaalt aan Outdoor Services One B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Loungesetdiscounter.nl.nl staat.

AfterPay
Wilt u achteraf betalen? Naast de betaaloptie 'levering onder rembours' kunt u ook kiezen voor de betaalmogelijkheid AfterPay. Dit is een zeer eenvoudige betaalmethode waarbij u op de betaalpagina, naast het invullen van uw adresgegevens, deze betaaloptie aanklikt. Na het ontvangen van uw bestelling nemen wij deze gewoon in behandeling en gaan wij over tot levering van de bestelling. De factuur ontvangt u rechtstreeks van AfterPay. Als u kiest voor Afterpay dan heeft u een betaaltermijn van 14 dagen. De kosten van deze Afterpayservice bedragen 1,25% van de orderwaarde. De voorwaarden die Afterpay verder stelt zijn: minimale orderwaarde € 5,-, maximale orderwaarde voor nieuwe Afterpay gebruikers: € 1.000,-, maximale orderwaarde voor bij Afterpay bekende gebruikers is € 2.000,-. Bekijk de algemene voorwaarden van Afterpay

Gespreid betalen

Met de betaaloptie SprayPay kun je jouw bestelling van € 250,- tot € 2.500,- veilig en gespreid betalen in gelijke termijnen van 12 maanden. Je hebt op die manier een minimale financiële belasting en je kunt eenvoudig de termijnbetalingen opnemen in jouw vaste lasten. Tuinmeubelland werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten).  De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. 

Hoe werkt het kopen op afbetaling?

 • Wanneer je jouw tuinmeubelen hebt gevonden kun je deze in de winkelwagen plaatsen, vervolgens klik je door naar de betaalpagina.
 • Kies in het bestelproces bij ‘Stap 3 Betaling’ de betaalmethode SprayPay
 • Je krijgt enkele korte vragen over jouw financiële situatie waarna je weer terug gaat naar het afrekenproces van Tuinmeubelland
 • Controleer jouw bestelling en klik op ‘Afrekenen’
 • Je ontvangt een bevestigingsmail van Tuinmeubelland met betrekking tot de bezorging
 • Van SprayPay ontvang je tevens een bevestigingsmail met verdere uitleg over de betaling
 • Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via een automatische incasso

Wat kost het kopen op afbetaling?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen? Gebruik dan de rekenformule:  

 • Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 maanden.
 • Of vul hieronder het bedrag in:Sofort Banking
Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. In Nederland wordt iDEAL veel gebruikt, maar in België en Duitsland wordt veel gebruik gemaakt van Sofort Banking. Om ook onze Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt deze webshop tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde, de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

Mistercash

In België wordt naast Sofort Banking ook veel gebruik gemaakt van Mistercash. Een online betaling afrekenen met Mistercash lijkt op een betaling met creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Loungesetdiscounter.nl biedt Mistercash als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, wat speciaal is gebaseerd op het Duitse systeem van online-banking. Het is ontworpen voor E-commerce omgevingen en lijkt op het Nederlandse iDEAL. Uw betaling wordt direct afgeschreven van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Buitenlandse betaling

Wilt u een betaling overmaken met internetbankieren, maar woont u niet in Nederland? Dan kunt u uw betaling gewoon overmaken. U heeft dan wel het IBAN en BIC nummer nodig van onze bank, deze zijn als volgt:

 • IBAN nummer: NL 87 SNSB 0903156571
 • BIC nummer: SNSBNL2A
 • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
 • Loungesetdiscounter valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Factuur opvragen

Enkele dagen na levering van uw bestelling ontvangt u per e-mail de factuur. Zowel bij bestellingen via de webshop als in de winkels ontvangt u een factuur. We vragen daarom altijd om uw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. De factuur is ook het garantiebewijs van uw bestelling.

Wilt u uw factuur eerder ontvangen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar de klantenservice.