Service en contact

Contact met Loungesetdiscounter

De openingstijden van de serviceafdeling van Loungesetdiscounter zijn op maandag en dinsdag van 09:30 tot en met 21:00 en woensdag tot en met zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Loungesetdiscounter is bereikbaar via telefoon, email, chat en WhatsApp. Het moederbedrijf Tuinmeubelland Web B.V. voert alle contactmomenten en leveringen voor u uit.

Let op: in verband met extreme drukte bij onze klantenservice, kan de wachttijd oplopen tot twee werkdagen.

Telefoon
Het telefoonnummer is 088-6600200.

E-mail
Het e-mailadres waarop u ons kunt bereiken is info@tuinmeubelland.nl.

Online chat
Super handig, een online chat op de website van Loungesetdiscounter. U kunt tijdens kantooruren live chatten met één van de medewerkers. Rechtsonderin kunt u de chatfunctie aanklikken en een gesprek starten.

WhatsApp
U kunt Loungesetdiscounter bereiken via WhatsApp. Dat werkt als volgt:

  • Voeg nummer +31 (0)6 45481008 toe aan uw contactenlijst.
  • Vernieuw eventueel de contactenlijst.
  • Open WhatsApp en start een nieuw gesprek.

U kunt dit telefoonnummer niet bellen, uitsluitend bereikbaar via WhatsApp.

Mocht het erg druk zijn of er is tijdelijk geen medewerker beschikbaar, dan wordt u vraag binnen 4 uur beantwoord. In het weekend kunt u ook uw vraag stellen via WhatsApp. Deze vraag wordt maandag opgepakt en beantwoord.

Contactformulier
U kunt ook het contactformulier invullen met uw vraag.

Heb je een vraag? Stel deze gerust via onderstaand contactformulier. Het is momenteel wel erg druk. De serviceafdeling streeft ernaar om binnen twee à drie werkdagen contact met je op te nemen. Vast dank voor je geduld.

Je gegevens

* Vereiste velden

Gegevens van het hoofdkantoor van Loungesetdiscounter.nl
Tuinmeubelland Web B.V., is het moederbedrijf wat boven de online shop Loungesetdiscounter.nl.nl staat, Tuinmeubelland voert de werkzaamheden uit.

Tuinmeubelland Web BV (hoofdkantoor)
De Donge 2
8253 PT Dronten

KvK Lelystad NL:  54346363
BTW nummer:  851268481B01
Bankrekeningnummer:  NL 87 SNSB 0903 1565 71

BTW nummer België: BE 0700.746.113

Telefoon: +31 (0)88-66 00 200
E-mail: info@tuinmeubelland.nl

Bereikbaarheid showrooms

U bent van harte welkom bij een van de tuinmeubelwinkels van Tuinmeubelland, het moederbedrijf van de webshop. Bekijk de openingstijden van de verschillende Tuinmeubelland winkels door op de onderstaande knop te drukken.

                      

Over Loungesetdiscounter

Loungesetdiscounter.nl is een handelsnaam van Tuinmeubelland Web B.V., de snelst groeiende tuinmeubel organisatie van Nederland. Naast een aantal webshops, zoals www.loungesetdiscounter.nl heeft Tuinmeubelland Web B.V. drie grote tuinmeubelwinkels: in Dronten (3000 m2), Veghel (3500 m2) en  Zaandam (2200 m2). Zo bent u altijd verzekerd van de allerscherpste prijs, maar ook van de vertrouwde service van fysieke winkels in Dronten, Veghel en Zaandam.