Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Cosidrum vuurtafel 56xH70 grijs

  € 299,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Cosidrum vuurtafel 53xH70 donker grijs

  € 299,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Cosicube vuurtafel grey wash 70x70 cm

  € 539,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Cosi Fire vuurtafels

Cosi Fire vuurtafels

Cosi Fire vuurtafels

Mist u nog sfeer in uw tuin, maar zou u deze wel graag willen? Dan is een Cosi Fire vuurtafel een mooie toevoeging aan uw terras; deze bieden warmte en gezelligheid. De vuurtafels zijn voor iedere tuin in verschillende soorten en maten beschikbaar. Zo is er de Cosibue; de vierkante variant en de Cosidrum; de ronde variant. Op deze pagina is het aanbod te vinden van Cosi Fire lounge vuurtafels bij Loungesetdiscounter.nl; de nummer één loungeset outlet van Nederland. 

Over Cosi Fire lounge vuurtafels

De hotspots van dit moment op het gebied van tuin en terras; een terrashaard van Cosi Fire is er één van. Cosi Fire is een jong, eigentijds merk met een trendy vormgeving. Bij Cosi Fire lounge vuurtafels komen een natuurlijke uitstraling en de nieuwste techniek en materialen samen in één product. Er kan eenvoudig een gasfles geplaatst worden in een buitenhaard van Cosi Fire. Tevens is er voor zowel de Cosicube als de Cosidrum nu een glasplaat beschikbaar. Deze glasplaat beschermt tegen de wind en kan heel makkelijk op de lounge vuurtafel worden geplaatst. 

Cosi Fire vuurtafels bestellen bij Loungesetdiscounter.nl

Ook de producten van Cosi Fire zijn veilig en eenvoudig te bestellen via Loungesetdiscounter.nl. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bij u thuis bezorgd. Tevens kunt u zelf aangeven wanneer het product bezorgd kan worden. Heeft u vragen over het merk Cosi Fire of over één van de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Loungesetdiscounter.nl is onderdeel van het moederbedrijf Tuinmeubelland.nl. Wij zijn te bereiken via info@tuinmeubelland.nl of telefonisch op 088-66 000 200. Voor meer informatie of persoonlijk advies op maat kunt u tevens altijd terecht in één van onze winkels.