Lounge diningset

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Opruiming
  Jaru lounge dining set links grijs - incl. 2 krukjes

  € 699,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Lapa lounge dining set donker grijs- incl. 2 krukjes

  € 699,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Lounge diningset kopen? Loungesetdiscounter.nl!

Loungen en dineren in één, dat is waar de handige lounge diningsets voor gemaakt zijn. Een lounge diningset biedt het comfort van de loungesets en het praktische gemak van de diningsets. Zo kunt u s ’zomers helemaal tot rust komen maar ook met de familie genieten van een heerlijke maaltijd. Loungesetdiscounter.nl, de nummer 1 in loungesets van Nederland, vertelt u er alles over.

 

Handige tips bij de aanschaf van een lounge diningset

Voordat u besluit een lounge diningset aan te schaffen moet u er rekening mee houden dat een lounge diningset is bedoeld om zowel te dineren als te loungen. Hierdoor is de tafel ook hoger dan een tafel van een loungeset en zijn de stoelen van de lounge diningset comfortabeler dan een normale tuinset. Bekijk ook de categorie aanbieding lounge diningsets voor meer goedkope lounge diningsets. Voor het onderhoud van een lounge diningset, is het aan te raden om bij de aanschaf hiervan, ook speciale reinigings- en onderhoudsproducten er bij te kopen. Op Loungesetdiscounter.nl vindt u bovendien diverse van deze onderhoudsproducten van het kwaliteitsmerk Eden zodat uw lounge diningset beschermt blijft tegen vuil en vlekken. Daarnaast verlengt u met onderhoudsproducten de levensduur van de lounge diningset en blijft deze nog een lange tijd zijn mooie kleur behouden.

 

Een Lounge diningset eenvoudig online bestellen

Een lounge diningset bestelt u met gemak via de webshop van Loungesetdiscounter.nl. Hier vindt u de beste discountprijzen van Nederland. Wij bieden daarnaast gratis bezorging vanaf €50,- en u kunt er voor kiezen om achteraf te betalen. Meer weten over een lounge diningset of een van onze garanties?  Bel gerust naar  088-66 00 200 of mail ons uw vraag naar info@tuinmeubelland.nl. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al uw productvragen. Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven de webshop van Loungesetdiscounter.nl staat.