Lounge ligbed

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lounge ligbed op Loungesetdiscounter.nl

Achterover leunen in de zon. Genieten van het mooie weer is het lekkerste als u kan ontspannen op een lounge ligbed met een goed boek. Op Loungesetdiscounter.nl vindt u naast lounge ligbedden ook een groot aanbod lounge banken, lounge stoelen, lounge tafels en beschermhoezen. Loungesetdiscounter.nl, de nummer 1 in loungesets van Nederland.

Aankooptips voor een lounge ligbed

Een lounge ligbed vindt u meestal in een aluminium variant en een ligbed met vlechtwerkdraad om een aluminium frame heen. Bij een aantal modellen worden comfortabele kussens meegeleverd. U kunt dit zien in de productomschrijving van het lounge ligbed welke u op het oog heeft. Er zijn ook bijpassende bijzettafels los te verkrijgen op Loungesetdiscounter.nl. Zo kunt u uw drankje naast u neerzetten als u lekker ligt te zonnen. Voor het onderhoud van een lounge ligbed, adviseert Loungesetdiscounter.nl om bij de aanschaf van een lounge ligbed, een speciale ligbedhoes te kopen. Deze loungehoes beschermt uw lounge ligbed tegen vlekken en vuil. Er zijn daarnaast voor aluminium en kunststof vlechtwerkdraad speciale onderhoudsmiddelen te koop die de levensduur van uw lounge ligbed verlengen.

 

Een lounge ligbed eenvoudig online bestellen

Een lounge ligbed bestelt u met gemak via Loungesetdiscounter.nl. Hier vindt u loungemeubels van hoge kwaliteit tegen de beste discountprijzen. Daarnaast bezorgen wij bestellingen vanaf €50,- gratis bij u thuis en kunt u zelf bepalen wanneer u de bestelling bezorgd wilt hebben. Heeft u een vraag over een lounge ligbed? Neem dan gerust contact met ons op via 088-66 00 200 of stuur een mail naar info@tuinmeubelland.nl. Wij helpen  u graag verder met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een lounge ligbed. Loungesetdiscounter.nl is een handelsnaam van Tuinmeubelland Web B.V., wat het hoofdkantoor is.