Over Loungesetdiscounter

Over ons

Loungesetdiscounter heeft de beste loungesets van Nederland tegen de allerscherpste prijs. De grote collectie bestaat uit kwaliteits loungesets met de allerlaagste prijsgarantie. Loungesetdiscounter.nl is een handelsnaam van Tuinmeubelland Web B.V. uit Dronten. Een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om de verkoop van tuinmeubelen. Via Loungesetdiscounter.nl vindt u de grootste collectie goedkope loungesets online, van de grootste merken van Nederland. En naast de standaard collectie zijn er ook regelmatig B-keuze artikelen beschikbaar, die met een klein 'foutje', wel zéér voordelig zijn geprijsd. Kortom: bekijk snel de tuinmeubelcollectie en de tuinmeubel outlet. Laat u aangenaam verrassen!

Merken bij Loungesetdiscounter

U bent bij Loungesetdiscounter aan het juiste adres wanneer u op zoekt bent naar voordelige tuinmeubelen! Loungesetdiscounter heeft een groot assortiment aan tuinmeubelen, loungesets, parasols, parasolvoeten, partytenten, tuinkussens, terrasverwarmers, barbecues, buitenkeukens en vele accessoires. U koopt bij Loungesetdiscounter altijd producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en de laagste prijsgarantie. 

 • 4 Seasons outdoor tuinmeubelen
 • Boretti barbecues en terrasheaters
 • Cosi Fire vuurtafels
 • Cozy Living vuurtafels
 • Eden onderhoudsproducten
 • Exotan tuinmeubelen
 • Garden Impressions Outdoor
 • Intex zwembaden en bubbelbaden
 • Jamie Oliver barbecues
 • Keter opbergboxen
 • Madison tuin- en sierkussens
 • Nesling schaduwproducten
 • Patton barbecues
 • Studio 20 natuursteen tuintafels

Waarom Loungesetdiscounter

Bekijk de webshop Loungesetdiscounter.nl of kom naar één van de Tuinmeubelland winkels en laat u verrassen door de scherp geprijsde en veelzijdige collectie. Want in de winkels zijn nog veel meer mooie loungeproducten beschikbaar, zoals bijvoorbeeld fantastische accessoires voor bij uw loungesets. Wij helpen u graag met het geven van goed advies en bij het maken van de juiste keuze. Heeft u uw keus reeds gemaakt, bestel dan snel en veilig thuis op de bank via de webshop.

Disclaimer

Op de toegang tot en het gebruik van de Loungesetdiscounter.nl website zijn naast de toepasselijke wetgeving de volgende bepalingen van toepassing.  

Alle auteursrechte en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die de site van Loungesetdiscounter.nl bevat (inclusief, maar beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Loungesetdiscounter.nl (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar). Het is uitsluitend toegestaan het materiaal en de informatie van de Loungesetdiscounter.nl site op te slaan en te verveelvoudigen voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Hierbij dienen copyright, intellectueel eigendom of andere eigendomsrechten te worden gevolgd. Verveelvoudigingen mogen nooit worden verkocht, gewijzigd of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Al het ander gebruik van het materiaal en informatie van de Loungesetdiscounter.nl is uitdrukkelijk verboden. Het is verboden om materiaal en informatie van externe partijen gepubliceerd op de Loungesetdiscounter.nl site te gebruiken. Dit materiaal en deze informatie is eigendom van de externe partij en gepubliceerd met zijn toestemming.

Loungesetdiscounter.nl doet haar uiterste best om waarheidsgetrouwe productbeelden te tonen. Door persoonlijke beeldscherminstellingen kan het voorkomen dat kleuren minimaal afwijken. Voor de beste kleur- en/of productbeleving verwijst Loungesetdiscounter.nl u naar de winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.

Wilt u meer lezen over loungesets, materialen en wilt u inspiratie opdoen voor een uw huis en tuin? Loungesetdiscounter heeft dan een paar leuke suggesties waar u meer kunt lezen over deze onderwerpen. 

Voor informatie over materialen, de loungesets van Loungesetdiscounter en natuurlijk het onderhoud van Lounge meubels, neemt u natuurlijk contact met ons op.